Vi köper din bil

Vi säljer bilen åt dig •

Köpa bil

Vänd dig till oss på Vi köper din bil när du behöver hitta ett nytt fordon i en passande prisklass. Vi har förmedlat bilar till både företag och privatpersoner och våra anställda har en gedigen kunskap om olika märken och årsmodeller. Det gör att vi enkelt kan se till att du får en bil som passar just dina behov och önskemål. När du vänder dig till oss för att köpa bil kan du dessutom vara säker på att få korrekt information om fordonet samt en garanti.

En bilförmedling med ett stort utbud

Eftersom vi hjälper många privatpersoner att sälja bil är det enkelt för dig som skall köpa begagnad bil att hitta en som motsvarar dina krav. I samarbete med AutoConcept kan vi dessutom erbjuda generösa garantivillkor för att du skall känna dig trygg genom hela processen. Vi förmedlar allt från transport- och personbilar till mopedbilar. Som köpare har du även möjlighet att köpa bil på avbetalning genom våra samarbetspartners Nordea finans och DNB finans. Vi hjälper dig till en smidig bilaffär som sätter dig som kund i första rummet.

Vi hjälper dig att köpa bil

Om du vill köpa bil på avbetalning kan du med trygghet vända dig till oss.

 • De fordon vi förmedlar är testade och värderade
 • Vår personal hjälper er hitta rätt bil
 • Vi diskuterar fram finansiella lösningar utifrån era behov

Vi hjälper dig köpa bil billigt

Vi har valt att ta fram tydliga annonser av alla bilar vi förmedlar för att du som skall köpa bil får en tydlig bild av fordonets skick och värde. Om du är osäker på vilken modell som är bäst lämpad för dig hjälper vi dig självklart och kan ge tips och råd. Det går också bra att kontakta oss om du vill sälja bil och önskar att vi tar hand om det åt dig. I sådana situationer gör vi såväl en värdering som en grundlig städning samt tar hand om alla kundkontakter.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du vill sälja din bil och få ett bra försäljningspris utan att själv behöva ta hand om visningar, marknadsföring och administrativt arbete.

  Adress
  Huddingevägen 305
  141 37 Huddinge

  Telefon
  010-551 75 98

  E-post
  offert@vikoperdinbil.org

  Orgnr
  556576-5269

OM OSS

När du vill sälja din bil och få ett bra försäljningspris utan att själv behöva ta hand om visningar, marknadsföring och administrativt arbete.

Viköperdinbil.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Svenska Motorkompaniet AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Huddingevägen 305
141 37 Huddinge

010-551 75 98

offert@vikoperdinbil.org

Orgnr:
556576-5269