Vi köper din bil

Vi säljer bilen åt dig •

Bilförmedling

Istället för att själv försöka hitta potentiella köpare och marknadsföra ditt fordon så kan vi på Vi köper din bil hjälpa dig. Vi har mångårig erfarenhet av att utföra bilförmedling och det gör att vi även har kunnat utforma ett lyckat koncept för ändamålet. Genom att anlita oss kan du tjäna 10-30 000 kronor mer än när du säljer själv och vi tar hand om kontakten med alla potentiella köpare. Vi säljer bilen åt dig!

Vänd dig till oss när du skall sälja bil begagnat

Med vår hjälp går det ofta att sälja bil snabbt. När du har ett fordon du inte längre behöver kan du kontakta oss för att få en värdering. Vi testar också bilen helt utan någon kostnad för att vi skall kunna marknadsföra den på ett korrekt sätt. Vi tar även hand om att tvätta bilen så den ser inbjudande ut och lägger ut en annons på nätet. När intressenterna hör av sig bokar vi in dem för visningar så att de i lugn och ro kan ställa sina frågor och så att vi kan sälja bil till rätt pris.

En bilförmedling som underlättar för dig som säljare

Att komma till oss innebär hjälp med att sälja bil till rätt pris. Med vår hjälp kan du:

 • Generera ett bättre försäljningspris än om du tog hand om försäljningen själv
 • Komma undan allt pappersarbete och administration
 • Känna dig trygg med att vår breda kundbas hjälper dig till en snabb affär

Vi erbjuder bilförmedling och säljer bilen åt dig

Vi vill att det skall kännas enkelt för både säljare och köpare att ta hjälp av vår bilförmedling. Därför erbjuder vi er att värdera bil utan någon kostnad eller några förpliktelser. En värdering är ett bra sätt för er att få veta hur mycket ni kan få ut ur fordonet, samt även en hjälp för er budget inför ett eventuellt nytt bilköp. Vi finns till för att svara på alla era frågor och hoppas ni väljer att ta kontakt med oss om ni vill diskutera och få råd kring en kommande försäljning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du vill sälja din bil och få ett bra försäljningspris utan att själv behöva ta hand om visningar, marknadsföring och administrativt arbete.

  Adress
  Huddingevägen 305
  141 37 Huddinge

  Telefon
  010-551 75 98

  E-post
  offert@vikoperdinbil.org

  Orgnr
  556576-5269

OM OSS

När du vill sälja din bil och få ett bra försäljningspris utan att själv behöva ta hand om visningar, marknadsföring och administrativt arbete.

Viköperdinbil.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Svenska Motorkompaniet AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Huddingevägen 305
141 37 Huddinge

010-551 75 98

offert@vikoperdinbil.org

Orgnr:
556576-5269